Suomen Ladun hiihtokiertue starttaa 28.1.

ti 23. tammikuuta 2018 14.52.00

Tule mukaan leppoisaan hiihtotapahtumaan!

Hiihtokiertueen leppoisissa tapahtumissa hiihtolenkin lisäksi järjestetään huippuohjaajien toimesta Vartin Vinkit -hiihtotekniikkaopetusta, saat asiantuntijan ohjeita ja opastusta hyvään voiteluun ja suksien huoltoon. Omat välineet ovat tietenkin aina parhaat, mutta tapahtumassa
on myös saatavissa lainaksi suksia ja monoja. Lisäksi voit tutustua järjestävän latuyhdistyksen toimintaan ja kioskista saat maittavaa välipalaa.

Hiihtokiertue kiertää yhdeksällä paikkakunnalla kuukauden aikana. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Lappeenranta 28.1.
Kouvola 30.1.
Juankoski 7.2.
Kuopio 8.2.