Salla sai frisbeegolfradan

ma 8. elokuuta 2016 07.56.00

Sallan Latu on kesän kuluessa urakoinut kuntaan frisbeegolfradan. Avajaisia vietettiin 6.8. Yhdistys on pyrkinyt rataa rakentaessaan viimeisteltyyn lopputulolokseen. Radan rahoituksen osalta Suomen Ladun, Sallan kunnan ja sallalaisten yrittäjien mukanaolo on ollut keskeistä.

Sallan kirkonkylän koulukeskuksen läheisyydessä sijaitseva 9 –väyläinen, perhe- ja lapsiystävällinen rata tarjoaa sopivassa suhteessa haasteita niin aloittelijalle kuin jo lajiin perehtyneille. Rata on rakennettu harvennettuun, osittain tasaiseen, mutta myös kumpuilevaan mäntymetsään. Suurin korkeusero yhdellä väylällä on neljä metriä. Väylien pituudet vaihtelevat 52:sta 118:sta metriin. Radan Ihanne par on 28 (2 x 4 par, 6 x 3 par ja 1x 2 par).

Tutustu rataan