Perheliikunta tutuksi -kurssit

ke 15. helmikuuta 2017 13.50.00

Perheet ovat oiva ja antoisa latutoiminnan kohderyhmä.

23.3. Helsinki, 1.4. Kouvola, 8.4. Kuopio, 5.8. Kajaani

Perheliikunta tutuksi -kurssilla saat eväitä perheliikunnan järjestämiseen omassa yhdistyksessäsi. Kurssin kesto on 3 h (paitsi Kajaanissa 5 h). Kurssi toteutetaan osana Perheliikunnan kehittämishanketta ja on maksuton.

Olipa yhdistyksesi perhetoiminta isoa, pientä tai jopa olematonta – tule rohkeasti mukaan ja sukella palkitsevan perhetoiminnan pariin.  Perheliikunnasta on moneksi: Frisbeegolfista metsäretkiin, kuutamohiihdosta pihapeleihin, geokätköilystä pyöräilyyn ja paljon muuta.

Ilmoittautuminen: www.suomenlatu.fi/perheliikunta

Lisätiedot: Susanne Blomqvist, Perheliikunnan kehittämishanke,