Onko yhdistyksenne toiminta kaikille avointa? Kertokaa tämä liikuntaharrastusta etsiville!

pe 16. helmikuuta 2018 08.20.00

Suomen Vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry:n ”Löydä oma seura” -palvelu kerää rekisteriin yhdistyksiä, jotka organisoivat kaikille avointa liikuntatoimintaa tai erityisryhmille suunnattuja liikuntaryhmiä.

Käykää lisäämässä yhdistyksenne ”Löydä oma seura” -rekisteriin, niin uutta liikuntaharrastusta etsivät vammaisurheilijat tai erityistä tukea tarvitsevat liikkujat löytävät yhdistyksenne toiminnan helposti.

Rekisteri löytyy täältä: www.vammaisurheilu.fi/palvelut/loyda-oma-seura