Luottamushenkilöiden koulutuspäivä

pe 17. helmikuuta 2017 11.36.00

Luottamushenkilökoulutuspäivä antaa peruseväät toimia latuyhdistyk­sen hallituksessa.

Vuoden 2017 koulutukset pidetään 4.3. Ikaalisissa ja 1.4. Alavudella. Koulutuspäivän (7 h) jälkeen tunnet järjestömme perusrakenteet, tiedät mistä tietoa löytää lisää ja saat todennäköisesti muutaman uuden latuystävän. Tervetuloa kaikkien yhdistysten uudet ja vanhat luottamushenkilöt. Päivän virallisen ohjelman lisäksi päivän antiin kuuluu tutustuminen ja verkostoituminen uusiin latulaisiin. Koulutuspäivä on maksuton mutta ei sisällä lounasta.

9.00 Tervetulokahvit
9.15 Päivän aiheeseen siirtyminen Suomen Ladun visio+arvot
9.30 Keskusliiton palvelut
11.45 Lounas
13.00 Luottamushenkilöiden tehtävät yhdistyksessä, vapaaehtoistoiminta
14.30 Iltapäiväkahvit
14.45 Oman yhdistyksen toiminta, esimerkki toimivasta yhdistyksestä.
15.30 Keskustelua ja yhteenveto
16.00 Kurssin päätös

Ilmoittaudu 4.3. päivään Ikaalisissa tästä

Ilmoittaudu 1.4. päivään Alavudella tästä