Luonnon päivät 2017 - tule mukaan ideoimaan!

ke 25. toukokuuta 2016 11.36.00

Millainen on sinun Luonnon päiväsi?

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017 on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi. Satavuotiaan Suomen kunniaksi haluamme kutsua suomalaiset luontoon yhdessä! Luonnon päivät ovat yhdessä tekemisen päiviä, jolloin kuka tahansa voi juhlia luontoamme, tulla mukaan ja järjestää tapahtuman. Neljä erivuodenaikojen Luonnon päivää kutsuu kokemaan, maistamaan ja tuntemaan luonnon lähipuistossa, metsässä, järvellä tai kansallispuistossa.

Tervetuloa osallistumaan päivien ideointipajoihin. Lisätietoja täydennetään sitä mukaa, kun niitä tulee saataville. Klikkaamalla päivämäärää pääset ilmoittautumistietoihin.

25.5. Savonlinna, Etelä-Savo
1.6. Varsinais-Suomi, Turku
6.6. Espoo, luontokeskus Haltia
8.6. Keski-Pohjanmaa, Hyvinvointifoorumi, Toholampi:
14.6. Raasepori, Tammisaaren luontokeskus
21.6. Kymenlaakso, Kouvola