Kotkan Latu liikuttaa vastaanottokeskuksen kanssa

to 21. tammikuuta 2016 08.41.00

Kotkan kaupunki sai tukea liikunnallisen toiminnan järjestämiseen vastaanottokeskuksessa. Kotkan Latu ryhtyi toiminnan toteuttajaksi.

Avustuksen tarkoituksena on tukea turvapaikanhakijoiden henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävän liikunnallisen toiminnan luomista ja kehittämistä vastaanottokeskuksissa vuosina 2015-2016.

Kotkan kaupunki ostaa toiminnan ostopalveluina Kotkan Ladulta, joka suunnittelee ja toteuttaa toiminnan yhdessä paikallisen vastaanottokeskuksen kanssa.  Alustavassa toimintasuunnitelmassa on  lumikenkäilyä, hiihtoa, frisbeegolfia, sauvakävelyä, metsäretkiä, luontoon tutustumista ja paljon muuta.