Hämeen latualueen syystapaaminen

ma 20. elokuuta 2018 12.46.00

Latualueen syystapaaminen ja -kokous järjestetään 6.10. Kangasalla.

Paikkana on Kuhmalahden rantasauna (os. Uittomiehentie 149, Kuhmalahti). Lisätietoa Siuronsalmen rantasaunasta löytyy Kangasalan kaupungin sivuilta.

Ohjelma:
Tulokahvit klo 12.00
Alueen syyskokous kello 13.00
Suomen Ladusta mukana Mika Asikainen
Lounas
Ulkoilu
Sauna, uinti ja makkarat

Myöhäisellä lounaalla on tarjolla keittoa (vaihtoehto löytyy ruoka-ainerajoitteisille), lisäksi leivät ja juomat, illalla saunamakkarat. Mahdollisille yöpyjille aamupalaa.

Talviuintikauden avaus sattuu samalle viikonlopulle, joten uidaan ja saunotaan.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset ruokailujen järjestämiseksi ja majoittujat  viimeistään 24.9. Antti Nikkinen 0400 926 205, antti.nikkinen@kangasala.fi ja kopio juha@jamisports.fi. Kerrothan ilmoittautuessasi mahdollisista ruoka-ainerajoitteista.

Kokousmateriaalia tulee lähempänä ajankohtaa. Pidätämme oikeudet muutoksiin ohjelmassa.