18 paikkakunnan retkeilykiertue on käynnistynyt

to 2. toukokuuta 2019 17.17.00

Retkeilykiertueella jaetaan retkeilyvinkkejä aloittelevimmille retkeilijöille niin varusteista kuin lähireiteistä. Lisäksi kiertuetapahtumassa on paikallisyhdistyksen omaan toimintaan liittyvää ohjelmaa.

Kiertue starttasi torstaina 2.5. Vantaalta upeasti lähes 130 osanottajan voimin sateesta ja kylmästä säästä huolimatta. Retkeilykiertue kiertää koko Suomen kesäkuun puoliväliin mennessä. Katso lähin kiertuetapahtuma nettisivuilta www.suomenlatu.fi/retkeilykiertue ja vinkkaa tapahtumasta myös muille esim. yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Tervetuloa mukaan retkeilykiertueen tapahtumiin!

Retkeilykiertue järjestetään uudestaan vuonna 2020. Kiertuehaku julkaistaan syksyllä 2019.