100 Pyöräilytekoa -kampanja on käynnistynyt!

ti 24. tammikuuta 2017 09.59.00

Kampanjassa tehdään itsenäisyyden kunniaksi yhdessä 100 pyöräilytekoa tai enemmän!

Tehdään itsenäisyyden kunniaksi yhdessä 100 pyöräilytekoa tai enemmän! Kansalainen, kaveriporukka, järjestö, kunta tai yritys voivat yhdessä tai erikseen kantaa kortensa kekoon: tavoitteena voi olla vaikka 100 pyöräiltyä työmatkaa, 100 pyöräretkelle vietyä lasta, 100 vähävaraisille lahjoitettua polkupyörää tai 100 uutta, kunnollista pyörätelinettä. Yhdessä on sadan alku ja porukalla tavoitteisiin on helpompi päästä.

Voit osallistua tekemällä valitsemiasi pyöräilytekoja ja kertomalla niistä Twitterissä tai Instagramissa tunnisteella #100pyöräilytekoa. Pyöräilytekoja voi kirjata myös kampanjan Facebook-sivuille. Toteutettuja pyöräilytekoja nostetaan esiin 100 Pyöräilytekoa -sivulle. Parhaat teot palkitaan!