Yhdessä pyöräillen 14.5.2016

ke 24. helmikuuta 2016 10.08.00

Toukokuussa pyöräillään yhdessä-teemalla. Tutustu tapahtumajärjestäjän infopakettiin.

Yhdessä pyöräillen -päivänä Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät neljänlaisia kaikille avoimiapyöräilytapahtumia. Järjestävä yhdistys voi ottaa tapahtumaansa myös kuvauksesta poikkeavia sisältöjä, mutta tapahtumat merkitään Suomen Ladun tapahtumakalenteriin näiden kolmen otsikon mukaisesti.

Tarjolla olevat tapahtumat

1. Yhdistys pyörätien varressa, pyöräliikkeessä tai urheilukaupassa
  2. Teemallinen pyöräretki maantiellä
  3. Pyöräretki maastossa
  4. Perheiden pyöräilytapahtuma

Tapahtumajärjestäjän materiaalit
Yhdessä pyöräillen -päivän materiaalipaketit ovat Suomen Ladun jäsenyhdistysten osalta automaattisia, eli niitä ei tarvitse erikseen tilata. Kun yhdistys on ilmoittanut järjestävänsä 31.3 mennessä jonkin yllä mainituista tapahtumista, sille postitetaan tapahtumaan kuuluvat materiaalit huhti-toukokuun vaihteessa 2016.

Tapahtuman järjestäjäksi ilmoittaudutaan tästä

Liikutetaan ihmisiä pyörällä - yhdessä!

Johanna Yli-Opas