VOK-superviikonloput

ke 7. joulukuuta 2016 14.31.00

Liikunnan aluejärjestöt järjestävät VOK I tason yhteiset teemakoulutukset kolmena viikonloppuna kaikilla liikunnan aluejärjestöjen alueilla.

Voit osallistua koko viikonlopun koulutukseen, yhden päivän koulutukseen tai vain yhteen teemakoulutukseen. Koulutukset on tarkoitettu lasten, nuorten sekä aikuisten ohjaajille ja valmentajille. Kaksi ensimmäistä viikonloppua opiskellaan yhdessä ryhmässä ja viimeisenä viikonloppuna jakaudutaan kohderyhmän mukaisiin ryhmiin siten, että lasten ja nuorten urheiluvalmentajille on oma yhteinen sisältökoulutus ja nuorten ja aikuisten harrasterurheilun ohjaajille on oma sisältökoulutus.

Tutustu lisää.