VeloFinlandissa huippuluokan ohjelma

pe 15. syyskuuta 2017 09.14.00

VeloFinland 13.-15.10. Tampereella tarjoaa kiinnostavan paketin pyöräilystä ja kävelystä.

Tampereella järjestetään 13.-15.10. VeloFinland 2017 ja Walk This Way -seminaarit, jotka ovat kaupunkikehityksen ammattilaisten, päättäjien, opiskelijoiden ja aktiivien kohtaamis- ja oppimispaikka. Tämän vuoden seminaarien teemana on Elinvoimaiset kaupungit. Elinvoimaisuutta tutkaillaan talouden, liikenteen, elämänlaadun, kasvatuksen, kulttuurin, kansalaisyhteiskunnan ja päätöksenteon näkökulmista.

Seminaarien kielet ovat suomi ja englanti. Tutustu tapahtuman monipuoliseen ohjelmaan ja varmista paikkasi syksyn mielenkiintoisimmassa tapahtumassa heti. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti.

VeloFinland -seminaarin järjestää Pyöräliitto ja Walk This Way -seminaarin Pyöräilykuntien verkosto.

Ilmoittautuminen seminaareihin