Ulkona kuin lumiukko

to 28. marraskuuta 2019 09.23.00

Lumiukkoja rakennettiin viime talvena yli 10 000, hienoa! Onhan yhdistyksenne mukana kampanjassa tulevana talvena? Pistetään yhdessä vielä paremmaksi ja rakennetaan ennätysmäärä lumiukkoja 1.2.-8.3. välisenä aikana.

Mukana voi olla monella tapaa: järjestää Ulkona kuin lumiukko -tapahtuman/talviriehan, haastaa paikkakunnan eri tahot mukaan kampanjaan tai tempaukseen jossa rakennetaan lumiukkopuisto tai lahjoittaa Ystävänpäivänä lumiukko(ja) ehdotusten mukaisille tahoille.

Mikä on teille sopiva tapa olla mukana? Tutustu kampanjasivuihin ja tilaa ilmainen materiaalipaketti, jonka avulla pakkaslumestakin saa tehtyä lumiukkoja. Materiaalipaketti tulee tilata viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtumaa, kuitenkin viimeistään 19.1.

suomenlatu.fi/lumiukko