Ulkoilu kuuluu kaikille - Opi vaikuttamaan paikallisesti

to 30. marraskuuta 2017 14.58.00

Tervetuloa Suomen Ladun järjestämään koulutukseen 13.12.2017 klo 13-16 Valo-talolle Helsinkiin.

Suomen Latu järjestää vaikuttamiseen liittyvän koulutuksen Valo-talolla (Radiokatu 20) Helsingissä 13.12.2017. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille. Koulutusta voi seurata myös verkosta osoitteessa www.suomenlatu.fi/vaikuta.

Ilmoittaudu tästä!

Koulutuksessa keskitytään siihen, miten yksittäinen kansalainen ja tai yhdistys voi vaikuttaa paikallisesti, ja miksi yhteisiin asioihin vaikuttaminen kannattaa.

Kouluttajina toimivat EK:n vaikuttamisjohtaja Kari Jääskeläinen, viestintäkonsultti Mika Railo sekä yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Anne Rautiainen.

Aiheina muun muassa:

• Mitä vaikuttaminen on?
  • Järjestövaikuttaminen päätöksentekijöiden näkökulmasta
  • Miten vaikuttaa ulkoiluolosuhteisiin?