Tilauskurssit Suomen Ladun yhdistyksille ja latualueille

ti 22. tammikuuta 2019 07.00.00

Suomen Ladun jäsenyhdistykset ja latualueet voivat tilata ohjaajakursseja ja laji tutuksi -kursseja 25 % alennuksella.

Käytännössä tilauskurssit toimivat näin:

Tilauskurssien toiminnassa Suomen Latu vastaa:

• Varaa kouluttajan paikalle ja maksaa kouluttajan kulut.
  • Postittaa koulutusmateriaalit paikalle.
  • Vastaanottaa kurssi-ilmoittautumiset ja lähettää palautekyselyt osallistujille
  • Laatii kurssisopimuksen

Kurssin tilaaja vastaa:

• Tilaa kurssin tällä lomakkeella ja allekirjoittaa kurssisopimuksen
  • Nimeää kurssista vastaavan yhteyshenkilön.
  • Vastaa kurssitilasta (Kurssitilaksi soveltuu esim. latumaja tai muu koulutukseen soveltuva sisätila, jonka lähellä on metsää tai muuta ulkoilualuetta.)
  • Mainostaa kurssia paikallisesti, jos kurssi halutaan avata muille kuin oman yhdistyksen jäsenille.

Milloin tilauskurssin tilaaminen kannattaa?

• Tarkistakaa aina ensin tarjolla olevat avoimet kurssit koulutussivuiltamme, ja muistakaa hyödyntää yhdistyksen 2 ilmaista kurssipaikkaa avoimille kursseille! Jos avoimia kursseja ei ole tarjolla toivomassanne lajissa tai sopivalla etäisyydellä, kurssin tilaaminen on hyvä vaihtoehto.
  • Suosittelemme latualueen yhdistyksiä tilaamaan tilauskurssin porukalla, jolloin kulut voi jakaa usemman yhdistyksen kesken. Silloin myös useampi yhdistys saa uusia ohjaajia mukaan toimintaan!
  • Jos jokin tietty kurssi herättää paljon kiinnostusta jäsenistössä, eikä kurssia ole tarjolla avoimissa kursseissa.

Hinnasto:

Aikuisliikunnan ohjaajakurssit 1550 € à -25 % hinta latulaisille = 1162,5 €

Laji tutuksi kurssit 600 € à -25 % hinta latulaisille = 450 €

Lastentoiminnan ohjaajakurssit 1200 € – 2500 € à -25 % hinta latulaisille 900 € – 1875 €

Lastentoiminnan ohjaajakurssit voit tilata täältä

Aikuisliikunnan ohjaajakurssit sekä laji tutuksi -kurssit voit tilata täältä