Tilaa tapahtumamarkkinoinnin maksuttomat materiaalit yhdistyksellesi!

pe 14. syyskuuta 2018 15.42.00

Yhdistysten tilattavissa messutiskit, flagit ja a-standit.

Tilaa yhdistyksesi käyttöön kätevät ja hyvännäköiset Suomen Latu -tuotteet tapahtumakäyttöön tai latumajalle! Tällä kertaa tilattavissa on monipuolisesti materiaalia:

• Kätevä, koottava tiski tapahtumiin, majalle tai messuille mukaanotettavaksi.
  • Suomen Latu -surf flag käytettäväksi tapahtumissa tai latumajalla.
  • A-standi Liity jäseneksi! -julisteella messu- ja tapahtumakäyttöön.

Huom! Yhdistys voi tilata sekä tiskin että joko a-standin tai flagin.

Tuotteet jaetaan ensisijaisesti niille yhdistyksille, jotka eivät ole aiemmin Liity!-tiskiä, flagia tai a-standia saaneet. Voitte siis kohdennetusti tilata juuri sen tuotteen, joka teiltä puuttuu.

Tilaa yhdistyksellesi sopivat tuotteet tästä: www.lyyti.in/tapahtumatuki

P.S. Toivomme, että jaatte meille samalla yhdistyksenne jäsenhankintavastaavan yhteystiedot! Jäsenhankintaverkosto kokoontuu seuraavan kerran järjestön syyskokouksen yhteydessä Solvallassa perjantaina 19.10.

Lisätietoja:

Markkinoinnin suunnittelija Hanna Laakso