Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Johanna Yli-Opas ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Tilaa tapahtumamarkkinoinnin maksuttomat materiaalit yhdistyksellesi!

Tilaa tapahtumamarkkinoinnin maksuttomat materiaalit yhdistyksellesi!

ti 24. syyskuuta 2019 14.35.00

Yhdistysten tilattavissa flagit, esitetelineet ja julistesetit.

Tilaa yhdistyksesi käyttöön kätevät ja hyvännäköiset Suomen Latu -tuotteet tapahtumakäyttöön tai latumajalle! Tällä kertaa tilattavissa on monipuolisesti materiaalia:

  • Suomen Latu -surf flag käytettäväksi tapahtumissa tai latumajalla.
  • Esiteteline laji- ja jäsenesitteille. Tarjolla sekä pöytämalli, että jalallinen esiteteline.
  • Julistesetti, 4 kpl erilaisia Ulkoile, osallistu, vaikuta -julisteita esimerkiksi Latu-majan seinälle tai a-standeissa käytettäväksi. Julisteen koko on 50*70 cm.

Lisäksi jaamme toimiston varastoon viime vuodelta jääneet tuotteet, eli 6 kpl messutiskejä ja 4 kpl a-standeja.

Tilaus on auki 13.10. saakka. Materiaaleja jaetaan ensisijaisesti niille yhdistyksille, joilla ei vielä ole tuotteita käytössään. Mahdollisuuksien mukaan jaamme kuitenkin materiaalia kaikille halukkaille. Voit siis tehdä tilauksen, vaikka yhdistyksellänne kyseinen tuote jo olisikin käytössä.

Toivomme, että mahdollisimman moni voisi ottaa tuotteet mukaan yhdistyksen kokouksesta Rokualta. Jos tämä ei ole mahdollista, myös postitus onnistuu. 

Tilaa yhdistyksellesi sopivat tuotteet tästä: www.lyyti.in/tapahtumatuki

Muistathan myös muut yhdistysten saatavilla olevat tapahtumatuotteet, kuten personoidut jäsenesitteet tai jäsenhankintamateriaalit.

Lisätietoja personoidun jäsenesitteen tilaamisesta löydät täältä: liikuttaja.suomenlatu.fi/fi/personoituja-jasenesitteita-yhdistyksille-4.html
Ohjeet tapahtumamateriaalien tilaamiseen verkkokaupasta löydät täältä: liikuttaja.suomenlatu.fi/fi/tapahtumamarkkinointituotteet-verkkokaupasta.html

Muistattehan myös Rokualla järjestön kokouksen yhteydessä perjantaina 25.10. järjestettävän jäsenhankintaverkoston tapaamisen. Ilmoittaudu mukaan täällä: www.lyyti.in/Jasenhankkijoiden_tapaaminen_0314

Lisätietoja:

Markkinoinnin suunnittelija Hanna Laakso
hanna.laakso@suomenlatu.fi
050 338 2464

Ladataan...