Tänä kesänä ilmaista melonnan ohjaajakoulutusta!

ma 21. toukokuuta 2018 10.32.00

Huomio kaikki melontaa harrastavat yhdistykset! Nyt avautuu mahdollisuus osallistua retkipainotteiselle melontaohjaajakurssille 30.6.-1.7. Lohjanjärvellä.

Tarjoamme koulutusta ilmaiseksi melontaa harrastavien yhdistysten aktiiveille 1/jäsenyhdistys!

Osallistumisen ennakkovaatimuksena on hyväksytty EPP2-testi. Jos tämä puuttuu mutta taidot ovat muuten hallussa, voit suorittaa testin ennen kurssia perjantaina (55 €). Lisätietoa testin sisällöstä.

Toimi ripeästi! Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Kouluttajana toimii Kari Hellström.

Ilmoittautuminen kurssille

Lisätietoja: Johanna Yli-Opas, puh. 040 546 6518/09 8567 7460 tai yhdistyspalvelu@suomenlatu.fi