Sydämellista uutta vuotta 2018

to 11. tammikuuta 2018 08.20.00

Sydänliiton ja Suomen Ladun yhteistyö on polkaistu käyntiin. Onko yhdistyksesi jo mukana?

Sydänliiton ja Suomen Ladun yhteistyö polkaistiin käyntiin molempien järjestöjen syyskokouksessa Jyväskylässä lokakuun lopussa.
Yhteydenottoja Sydänyhdistysten osalta on latuyhdistyksiin jo tullutkin ja osalla suunnitelmat yhteistyöstä ovat jo pitkällä. Vielä ehtii kuitenkin hyvin mukaan!

Järjestettävä yhteinen tapahtuma voi olla mikä tahansa mistä kumpikin osapuoli innostuu, mutta ohjeita on tulossa Polulle Sydämellä -tapahtumiin sydänviikolla 15.-22.4., perheliikuntaan sekä Nuku yö ulkona -tapahtumaan 8.9.

Lähimmän Sydänyhdistyksen löydät täältä.

Katso tästä videosta mitä kummankin järjestön toiminnanjohtajat ajattelevat yhteistyöstä.