Suomen Latu etsii polkujuoksuryhmien ohjaajia

ke 24. helmikuuta 2016 10.56.00

Haluamme edistää polkujuoksun harrastamista Suomessa perustamalla jäsenyhdistyksiimme vapaaehtoisten vetämiä polkujuoksuryhmiä.

Etsimmekin nyt näiden ryhmien ohjaajiksi polkujuoksun harrastajia, jotka haluavat innostaa muitakin lajin pariin.

Polkujuoksuryhmien tavoitteena on harjoitella yhdessä touko-elokuun ajan ja osallistua Kiilopään Tunturijuoksuihin 19.-20.8.2016, jossa lyhin matka on yksi poronkusema, eli noin 5 km (polulla juostuna aikaa menee 1,5 kertaa enemmän kuin asfaltilla)

Hakijoiden joukosta valitsemme 10 ryhmänohjaajaa, jotka saavat:

• ohjaajakoulutuksen
  • varustepaketin
  • ilmaisen osallistumisen ja majoituksen Kiilopään Tunturijuoksuihin 19.-20.8.
  • yhteisen illanvieton muiden ohjaajien kanssa Kiilopäällä

Lähetä hakemuksesi 20.3. mennessä osoitteeseen hanna.okkonen@suomenlatu.fi.

Hanna Okkonen
Aikuisliikunnan koordinaattori