Suomen Ladun toiminta-avustus nousi

ti 21. maaliskuuta 2017 08.43.00

Iloisia uutisia pääsponsoriltamme opetus- ja kulttuuriministeriöltä, joka myönsi Suomen Ladulle 790 000 euroa toimintaamme vuodelle 2017. Avustus nousee 20 000 eurolla viime vuodesta.

Kaikkiaan avustuksia liikuntajärjestöille myönnettiin 40,5 miljoonaa euroa, summa kasvoi 241 000 euroa.

Perusteluina korotuksellemme olivat erinomainen liikuttamisvoimamme, yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotoiminta sekä näkyvä Suomen Ladun poikkihallinnollinen liikunnan edunvalvontatyö.

Kiitos jäsenyhdistyksillemme, hallituksellemme ja työntekijöillemme hyvästä työstä suomalaisten liikuttamiseksi. Kiitos myös OKM:lle, joka arvostaa tekemäämme arvokasta työtä.

Eki Karlsson
toiminnanjohtaja