Suomen Ladun frisbeegolfin mestaruudet ratkottiin Heinolassa

ma 12. elokuuta 2019 10.22.00

Kisassa oli havaittavissa iloista latuhenkeä ja jokainen pääsi heittämään kannustavassa seurassa omalla harrastustasollaan.

Tämän vuoden kisat järjestettiin 10. elokuuta Kippasuon frisbeegolfpuistossa Heinolan Ladun ja Lords of DiscGolfin isännöimänä.

Kisaan osallistui yli 30 frisbeegolfharrastajaa Suomen Ladun eri jäsenyhdistyksistä. Miesten henkilökohtaista ja yleistä joukkuesarjaa hallitsivat Kotkan Ladun heittäjät. Miesten sarjan mitalit veivät kotiin Petri Matula, Sami Penttala ja Janne Koskinen. Naisten sarjan voitti Päivä Tasa Kaakon Ladusta. Nuorten sarjaa hallitsivat Saimaan Ladun Veikka ja Topi Kekkonen. Seniorien sarjassa mitalit menivät Reijo Liukkoselle, Jussi Anttilalle ja Heikki Laitiselle.

Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta: https://discgolfmetrix.com/1045466

Kuvat: Eki Karlsson