Suomen Ladun 80-vuotisjuhlavuoden mukit jaossa kevätkokouksessa!

ti 24. huhtikuuta 2018 09.46.00

Jokainen jäsenyhdistys saa neljä kappaletta Suomen Ladun 80-vuotisjuhlavuoden mukia lahjaksi Kiilopään kevätkokouksessa.

Yhdistys voi käyttää juhlavuoden mukia kiittäessään vapaaehtoista toimijaa, nimetessään kunniajäseniä tai keksiä ihan oman käyttötavan.

Juhlavuoden muki on myös myynnissä Suomen Latu Kiilopään minimarketissa 9 €:n kappalehintaan 27.4. alkaen niin kauan kuin mukeja riittää.

Latuyhdistykset, jotka eivät ole mukana Kiilopään kevätkokouksessa, voivat tilata oman mukisetin Suomen Ladun verkkokaupasta kauppa.suomenlatu.fi. Huom! Tilaukset 2.5. alkaen.

Jotta mukit saa maksutta, verkkokauppaan pitää luoda tunnus ja käyttää koodia. Näin luot tunnuksen Suomen Ladun verkkokauppaan.

Suomen Latu ry
Osallistu-tiimi