Savo-Karjalan latualueen syyspäivät

ma 20. elokuuta 2018 10.46.00

Tervetuloa Iisalmeen 6.-7.10.

Kokoontuminen Spa Hotel Runnille, osoite Runnintie 407, 74595 Runni.

Viikonlopun ohjelma:
- koulutusta lauantaina; Yhdistyspalvelun käyttö/tapahtumien laitto ja muut asiakirjat. Iltapäivän koulutuksen aiheena Vapaaehtoistoiminta yhdistyksissä. Kouluttajana yhdistyspalveluvastaava Johanna Yli-Opas Suomen Ladusta
- sunnuntaina syyskokous, jossa keskustellaan kuluvan vuoden toiminnasta ja päätetään mm. latualueemme ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan uusi alueyhdyshenkilö.

Kokouksen yhteydessä kuullaan myös Suomen Ladun ajankohtaisista asioista ja ensi vuoden päätapahtumista. Päiviin mahtuu myös mieltä virkistävää ja liikunnallista yhdessäoloa.

Kutsu on lähetetty yhdistyksille, kysy lisää omasta yhdistyksestä.

Ilmoittautumiset  Pirjo Koposelle viimeistään 14.9. sähköpostitse koponpir@gmail.com tai puh. 050 379 8797.

Elämysten ja kokemusten – niin onnistumisten kuin takkuamistenkin – jakaminen, uusien ideoiden saaminen, verkostoituminen. Yhteistyöllä saamme aikaan enemmän – myös aluetoiminnassa.