Saunaa ja somea talviuintikauden avajaisiin

ma 21. toukokuuta 2018 09.47.00

Talviuintikausi pyöräytetään käyntiin viikonloppuna 6.-7.10.2018. Jäsenyhdistysten järjestämiin avajaistapahtumiin on tarjolla monipuolista tukea.

Ole nopea ja ilmoita yhdistyksesi tapahtuma ajoissa! 27 ensimmäistä talviuintikauden avajaistapahtuman Suomen Ladun tapahtumakalenteriin ilmoittanutta jäsenyhdistystä saa 150 euron avustuksen. Tukirahan voi käyttää saunan tai paljun vuokraamiseen avajaistapahtumaan tai tapahtumamarkkinointiin sosiaalisessa tai printtimediassa.

Avajaistapahtuman kalenteriin ilmoittaneet yhdistykset saavat materiaalipaketin, joka sisältää vinkkejä talviuinnin markkinointiin sosiaalisessa mediassa, some-valokuvakehyksen, Talviuimari-lehtiä, talviuintioppaita sekä -esitteitä.

Ilmoita yhdistyksesi talviuinnin avajaistapahtuma nettilomakkeella 23.9.2018 mennessä.

Lisätietoja talviuintikauden avajaisista

P.S. Talviuinnin verkkokurssit tulevat taas syksyllä!