Satakunnan kansansoutu juhlistaa 100-vuotiasta Suomea

ke 7. kesäkuuta 2017 11.49.00

Suomi 100 juhlavuoden Satakunnan Kansansoutu järjestetään 21.-23. heinäkuuta.

Satakunnan Kansansoutu on leppoisa retkitapahtuma soutaen ja meloen Sastamalasta Poriin Kokemäenjokea pitkin. Kolmipäiväinen soututapahtuma on suosittu soudunharrastajien ja soutuyleisön kokoontuminen. Retki sopii kaikenikäisille ja hyvin myös perheille.

Retkeilijät liikkuvat joella omaan tahtiinsa ja kokoontuvat taukopaikoilla yhteen. Poriin saavutaan yhtenä joukkona - kanoottien ja veneiden "lauttana".

Parhaimmillaan soutuun on osallistunut yli 400 venekuntaa ja yhteensä yli 3000 retkeläistä. Lisäksi moninkertainen määrä uteliasta yleisöä kertyy joen varrelle.

Lisätietoja tapahtumasta:
kansansoutu.julkaisee.fi