Rakastu Retkeilyyn -kurssit latuyhdistyksissä

ke 29. tammikuuta 2020 09.37.00

Suomen Latu on tehnyt latuyhdistysten käyttöön aloitteleville retkeilijöille suunnatun käytännön kurssin retkeilytaitojen perusteiden oppimiseen.

Latuyhdistysten toteuttaman kurssin kesto on toteutusmallista riippuen n.15 tuntia. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni latuyhdistys tulee jatkossa järjestämään kyseistä kurssia. Suomen Latu tarjoaa järjestäville yhdistyksille kurssimateriaalin ilmaiseksi.

Rakastu retkeilyyn -ohjaajakoulutus 2020

Latuyhdistys pääsee mukaan kouluttamalla kaksi ohjaajaa Rakastu retkeilyyn -ohjaajakurssilla. Vain kurssin käymällä voi saada oikeuden toteuttaa kurssi yhdistyksissä. Ohjaajakursseille yhdistyksillä on kaksi ilmaispaikka/vuosi.

Vuonna 2020 ohjaajakursseja järjestetään seuraavasti:

7.3. Helsinki
14.3. Kaarina
21.3. Kuopio
28.3. Oulu

Ilmoittautuminen kursseille tästä linkistä!

Ohjaajakoulutukseen osallistuja voi olla uusi ohjaaja tai vanha konkari. Perusretkeilytaidot pitää olla hallussa ja kokemusta retkeilystä. Koulutus kestää 8 tuntia ja siinä käydään läpi Rakastu retkeilyyn -kurssin konsepti ja annetaan ohjeet sekä käytännön vinkit kurssin sisällön toteuttamiseksi.

Tiedustelut Rakastu retkeilyyn -kursseista ja koulutuksista: juhani.lehto@suomenlatu.fi