Pyöräilynohjaajakoulutus Jyväskylässä huhtikuussa

ti 22. tammikuuta 2019 11.54.00

Suomen Latu tukee paikallisyhdistysten ohjaajien kouluttautumista pyöräilynohjaajiksi.

Suomen Pyöräilynohjaajat järjestää Pyöräilynohjaajakoulutuksen Jyväskylässä. Lähiopetusjaksot ovat 6.-7.4. ja 27.-28.4. Lisätietoja koulutuksesta löydät Pyöräilynohjaajien sivuilta.

Suomen Latu korvaa 50 % eli 115 €/koulutuksen suorittanut henkilö Suomen Pyöräilynohjaajien kurssista. Tukea on tarjolla rajoitetusti, joten kurssille haluavan tulee ensin varmistaa Saija Suomiselta, että tukea on saatavilla, jonka jälkeen ilmoittautuminen suoraan Suomen Pyöräilynohjaajat ry:lle. Tukea on mahdollista saada 1 ohjaaja/yhdistys.

Tuki jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja maksetaan Suomen Ladun jäsenyhdistyksen tilille maksukuittia vastaan. Tarkemmat ohjeet saa Saija Suomiselta: puh 050 356 0276 tai saija.suominen@suomenlatu.fi.

Kuva: Toni Hilden