Pönttöasiat kuntoon!

pe 24. maaliskuuta 2017 14.36.00

Linnunpönttöjä jaossa! Vappuun asti on erinomaista aikaa laittaa linnuille uusia pesimäpönttöjä.

Jaamme 200 koottavaa linnunpönttöä jäsenyhdistyksille iloksi ja hyödyksi, ripustettavaksi latumajan lähipuuhun tai linturetken yhteydessä lähiluontoon tai muuten vain yhdessä ripustettavaksi hyvään paikkaan.

KOLO-linnunpönttö on ekologinen ja helposti ilman työkaluja tai nauloja koottava suomalainen designkoti pikkulinnuille.

Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttö kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. KOLO-linnunpönttö sopii erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille

Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5–2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi.

Laita pönttötoiveesi meille tästä linkistä 7.4. mennessä.

Jaamme pöntöt hakijoiden kesken! Odotamme innokkasti pönttöfotoja!

Linnunpöntön huolto-ohjeet

Muistakaa ilmoittaa nämäkin pöntöt tänne:

Miljoona linnunpönttöä-kampanja jatkuu 20.5. asti.