Onnistuuko yhteydenotto yhdistykseesi?

ma 25. kesäkuuta 2018 09.59.00

Vinkki Yhdistyspalvelu -sivustoa täydentäville.

Kun etsitään jäsenyhdistyksiä Suomen Ladun sivuilta (ota yhteyttä ja  jäsenyhdistyshaku) päädytään yhdistyskorteille, jossa kiinnostuneen on mahdollista ottaa yhdistykseen yhteyttä. Tämä edellyttää kuitenkin, että yhdistyksen tiedoissa (ks. alempi kuva) on annettu tähän tarkoitukseen jokin sähköpostiosoite. Jos yhdistyksellä ei ole omaa sähköpostia, voi tähän laittaa puheenjohtajan tai tiedottajan sähköpostin. Tärkeintä kuitenkin on laittaa jokin osoite, jota luetaan säännöllisesti, jotta mahdolliset yhteydenotot eivät mene ohi.

Yhdistyskortilta huomaa myös hyvin, että omaa yhdistystä kannattaa kuvailla muutamalla rivillä kuten Vantaan Latu on tehnytkin.