Ohjaajarekisterin haku toimii nyt loistavasti!

to 28. maaliskuuta 2019 07.19.00

Voit näppärästi etsiä yhdistykseesi lisää ohjaajia ohjaajarekisteristä yhdistyksen, paikkakunnan tai lajin perusteella.

Tässä vinkkejä hakuun:

1. Hae ohjaajia yhdistyksen mukaan
Jos löydät ohjaajarekisteristä teidän yhdistyksenne jäseniä, jotka eivät toimi yhdistyksessä ohjaajana, ota heihin yhteyttä ja kysy heitä ohjaajiksi yhdistykseen.

2. Hae ohjaajia paikkakunnan mukaan
Kysy paikkakunnallasi toimivia ohjaajia mukaan yhdistyksenne toimintaan. Voit myös kysyä heitä lisäavuksi isoihin tapahtumiin tai tuuraamaan yhdistyksen omaa ohjaajaa esim. sairaustapauksissa.

3. Hae ohjaajaa lajin perusteella
Haluatteko järjestää melontaretken, frisbeegolfkurssin tai tarjota yhdistyksen jäsenille jotain ihan uutta lajikokeilua? Jos yhdistyksessä ei toimi haluamanne lajin ohjaajia, voit etsiä ohjaajarekisteristä sopivaa ohjaajaa.

Löydä ohjaaja: suomenlatu.fi/ohjaajarekisteri