Nuoria mukaan ohjaamaan

to 28. marraskuuta 2019 08.54.00

Suomen Ladun LUODE-hankkeessa koulutetaan nuoria Metsämörri- ja frisbeegolfohjaajiksi.

Yhdistyksen ilmaispaikkojen lisäksi hankkeen kautta voidaan kouluttaa maksutta useampia nuoria. Nuorten ei tarvitse olla yhdistyksen toiminnassa mukana. Riittää kun on kiinnostusta uuden oppimiseen ja ohjaamiseen. Kouluttautumisen ja ohjaamisen kautta nuoret hankkivat arvokasta kokemusta tulevaisuuden työelämään.

Metsämörriohjaajan peruskurssit vuonna 2020

www.suomenlatu.fi/ulkoile/lastentoiminta/metsamorri/kouluttaudu

Suomen Ladun frisbeegolfin ohjaajakurssit vuonna 2020

www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/frisbeegolf/kouluttaudu

Tilauksesta LUODE-hanke tarjoaa nuorille koulutusta:

SnowPro-koulutus Ulkona kuin lumiukko-tapahtumiin.

Suuntamysteeri-koulutus kevään, kesän ja syksyn yhdistyksen tai latualueen tapahtumiin.

Jos teillä on tiedossa koulutuksista ja ohjaamisesta kiinnostuneita 15-29-vuotiaita nuoria, niin olkaa rohkeasti yhteydessä. Nuoret kannattaa innostaa lähtemään yhdessä koulutukseen ja ohjaamaan.

Elli Keisteri-Sipilä
elli.keisteri-sipila@suomenlatu.fi, puh. 050 327 1202