Mukeja jaossa!

to 5. huhtikuuta 2018 08.08.00

Jaamme latumajoilla käytettäväksi reilunkokoisia, valkoisia ULKOILE - OSALLISTU - VAIKUTA Suomen Latu -mukeja.

Jaossa on 50 kpl 16 mukin settiä. Toimi pian ja tee mukitilaus Suomen Ladun verkkokaupan kautta: kauppa.suomenlatu.fi.

Kun yhdistyksellä on kauppaan tunnus, aukeaa tapahtumamarkkinointisivusto ja käyttämällä LATUPROMO-koodia, mukit ovat maksuttomia. Mukien toimitus postitse tai nouto Pasilasta viikolla 16.

Mikäli yhdistykselläsi ei ole tunnusta, katso ohjeet täältä

Mukeja voi tilata myös esimerkiksi talviuintipaikoille tai vastaaville, joissa on myös “astiakäyttöä”. Martinex on lahjoittanut mukit latumajoilla käytettäväksi.