Metsissä liikkuja - käy vastaamassa kyselyyn maisema-arvostuksista talousmetsissä

ti 20. maaliskuuta 2018 11.58.00

Millainen metsä on sinusta miellyttävä? Millaisessa metsässä tykkäät liikkua?

Käy vastaamassa Koneen Säätiön rahoittamaan tutkimushankkeeseen, jossa Itä-Suomen yliopisto, Luonnonvarakeskus ja Metsähallitus yhdessä tutkivat metsien virkistyskäyttöä ja maisemakokemuksia. Tutkimuksessa halutaan lisää tietoa eteenkin siitä, miten eri tavoin käsitellyt metsät miellyttävät luonnossa liikkujia.

Kysely sulkeutuu 15.4. Kysely on kaikille avoin ja linkkiä saa jakaa myös eteenpäin.

Linkki kyselyyn: https://goo.gl/9goJRB