Melonnan koulutusta

ke 20. huhtikuuta 2016 15.19.00

Melonta- ja soutuliitto tarjoaa monipuolisista koulutusta melontaan.

Melonnan koulutus on Suomessa hyvin organisoitunutta. Tarjolla on melonnan peruskursseja aloittelijoille, monenlaista jatkokoulutusta, ohjaaja-, opas- ja kouluttajakoulutusta sekä valmentajakoulutusta.

Kouluttautuminen kannattaa aina, oman osaamisen kasvattaminen tuo harratukseen uutta sisältöä, mielekkyyttä ja turvallisuutta. Koulutuksilla voit parantaa omaa melontatekniikkaasi, parantaa ensiapuaitojasi, ryhtyä ohjaajaksi tai valmentajaksi.

Melonta- ja soutuliitto järjestää melonnan- ja soudun valmentaja-, ohjaaja- ja opaskoulutusta sekä seuratoiminnan koulutusta. Lisätietoa koulutuksista, sekä koulutuskalenterit löydät ao. linkistä. Koulutuksiin ovat tervetulleita myös Suomen Ladun jäsenyhdistysten edustajat.

Tutustu koulutuskalenteriin