Leo

Leo "Leksa" Marttila 80 vuotta tammikuussa

to 7. joulukuuta 2017 09.06.00

Tervetuloa juhlimaan Kärkölään!

Leo "Leksa" Marttila viettää 80-vuotispäiviään 1.1.2018 Kärkölän kappeliseurakunnan leirikeskuksessa Kalliopirtillä.

Leksa on ollut mukana Suomen Ladun toiminnassa jo viitisenkymmentä vuotta. Keravan Ladun puheenjohtajana Leksa ehti olla  melkein 40 vuotta ja Teuronjoen Ladun puheenjohtajuutta tulee tammikuun alussa sitäkin täyteen 9 vuotta.

Melonta on Leksan rakkain laji, mutta kaikki mitä ulkona voi tehdä, on lähellä Leksan sydäntä.

Olet sydämellisesti tervetullut juhlistamaan Leksan 80-vuotispäivää Kärkölään klo 14.00 alkaen osoitteeseen Kalliopirtintie 20, Kärkölä.

P.S. Leirikeskuksessa on myös avanto auki ja sauna lämpimänä!