Kysely melonnasta latuyhdistyksille

pe 26. toukokuuta 2017 14.42.00

Suomen Latu haluaa selvittää latuyhdistysten nykytilaa melonnan osalta sekä samalla kartoittaa mahdollisia toiveita/tarpeita lajiin, varsinkin perhemelonnan osalta.

Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset kyselyyn, johon toivomme, että yhdistyksen melontavastaava vastaisi. Jos sellaista ei yhdistyksessä ole, voi puheenjohtaja tai muu luottamushenkilö vastata yhtä hyvin.

Mikäli melontaa ei yhdistyksessä harrasteta lainkaan, toivomme vastausta siitäkin huolimatta, sillä haluamme selvittää minkä verran yhdistyksillä olisi kiinnostusta lajin edistämiseen.

Kysely on avoinna 11.6. asti.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvomme 1 kpl Ortlieb City -pyörälaukun, linnunpöntön ja Kupilkan.