Kutsu Kuluttajapalveluiden turvallisuus -koulutusiltapäiviin

ma 4. syyskuuta 2017 10.03.00

Tukesin järjestämä koulutus on tarkoitettu kaikille kuluttajapalveluiden tarjoajille.

Tukes järjestää syksyn aikana koulutusta kuluttajaturvallisuuslain vaatimuksista 7 eri paikkakunnalla (Turku, Vaasa, Jyväskylä, Oulu, Joensuu, Tampere, Helsinki). Koulutus on tarkoitettu kaikille kuluttajapalveluiden tarjoajille (esimerkiksi seikkailu- ja ohjelmapalveluiden tarjoajat, ratsastustallit, sisäleikkipaikat, rinnekeskukset, kunnat, jne.).

Koulutus pidetään kaikilla paikkakunnilla saman sisältöisenä, ja se on osallistujille maksuton.

Koulutuksen ajankohta, sisällön kuvaus ja ilmoittautumislinkki.

Lisätietoja kuluttajaturvallisuuslain vaatimuksista kuluttajapalveluiden tarjoajille Tukesin nettisivuilta.