Kunnossa kaiken ikää -ohjelma

ke 24. helmikuuta 2016 09.55.00

KKI-ohjelma jakaa taloudellista tukea paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin.

Hanketukihaku on avoin kaikille rekisteröidyille yhteisöille. Hanketuella kannustetaan huomioimaan erityisesti seuraavia KKI-ohjelman tärkeitä painopistealueita:

• liikuntaneuvonta osana liikunnan palveluketjua
  • työyhteisöjen liikuntaa ja terveyttä tukevat mallit sekä
  • fyysisesti huonokuntoisten miesten aktivointi.

Hakuajat

Hanketukea voi hakea kahdesti vuodessa: maaliskuussa (1.-31.3) ja syyskuussa (1.-30.9.). Hanke voi saada avustusta vain kerran vuodessa eli joka toisella hakukierroksella.

Lisätietoja ja hakeminen