KKI-tukea latuyhdistyksille

ke 23. elokuuta 2017 12.38.00

Kunnossa kaiken ikää eli KKI-ohjelma on myös latuyhdistyksille potentiaalinen avustuksen myöntäjä.

KKI jakaa taloudellista tukea työikäisille suunnattuun liikuntatoimintaan. Tyypillisesti KKI-hanke on esim. liikuntaryhmä, joka kokoontuu kerran viikossa 5-10 viikon ajan.

Tuen edellytyksenä on toiminnan säännöllisyys, yksittäisiin tapahtumiin tukea ei myönnetä. Tukikriteereissä mainitaan vähän liikkuvat miehet, työyhteisöjen liikunta ja uutena kriteerinä vuodelle 2018 luontoliikunta, joka osuu latuyhdistysten toimintaan erinomaisesti.

KKI-tukea haetaan kahdesti vuodessa, syyskuussa ja maaliskuussa. Syyskuun hakuaika päättyy 30.9. ja päätös tulee vuodenvaihteessa. Käyttöaikaa rahalle on 30.11.2018 asti.

KKI-tukea saadaan 50 % hankkeen kuluista. Hanke voi sisältää välinehankintoja, mutta ne eivät saa muodostaa pääosaa kuluista. KKI-tuella voidaan esimerkiksi kokeilla jotain uutta lajia ohjatusti.

Lisätietoja KKI-tuesta