Kenet sinä haluaisit yllättää lumiukolla ystävänpäivänä?

to 7. helmikuuta 2019 08.24.00

Suomen Ladun #UlkonaKuinLumiukko -kampanjan ystävänpäivätempauksessa lahjoitetaan ulkoilusta, ilosta ja positiivisuudesta viestiviä lumiukkoja ympäri Suomen!

Lumiukkoja voi tilata kampanjasivuilta 11.2. asti, jonka jälkeen tilauksista valitaan parhaat perustelut ja lahjoitukset suoritetaan ystävänpäivänä 14.2. Suomen Ladun sekä osallistuvien jäsenyhdistysten voimin. Lumiukon pääset tilaamaan kampanjasivun tilauslomakkeella!

Lumiukolla voit yllättää esimerkiksi naapurisi, vanhempasi tai vaikka lähialueen päiväkodin pienet ulkoilijat, vain mielikuvitus on rajana!

Katso alta Suomen Ladun kumppanin OP Vakuutuksen ystävänpäivätervehdys Naisleijonille: