Jyväskylän Ladun uusien jäsenten ilta

to 11. toukokuuta 2017 08.03.00

Jyväskylän Ladun maja täyttyi puheensorinasta, kysymysten tulvasta ja ennen kaikkea ilosta, naurusta ja hyvästä olosta uusien jäsenten illassa.

Jyväskylässä vietettiin kiva ilta Ladun majalla. Paikalle saapui noin 30 uutta jäsentä. Heistä 23 kirjoitti nimensä listaan, jossa kartoitettiin mitä he haluaisivat harrastaa yhdistyksessä (esillä valmis lista aktiviteeteistä). Peräti yhdeksän oli valmis tulemaan porukkaan, joka huolehtisi Akumajan kevään ja syksyn huoltotöistä ja polttopuiden tekemisestä!

Illan ohjelma oli seuraavanlainen:
- avaus
- Suomen Ladun katsaus (+ jäsenedut)
- Jyväskylän Ladun katsaus (+ jäsenedut)
- Lappi ja yhdistyksen lomaosakkeet
- katsaus erilaisiin tilaisuuksiin mitä Jyväskylän Latu on toteuttanut ja mitä tulee toteuttamaan
- vapaehtoistyöt jäsenyhdistyksessämme

Suosittelemme muitakin latuyhdistyksiä pitämään iltoja uusille jäsenille. Listauksen heistä saa kätevästi Ankkurista, valmiilla raportilla.

Raimo Saarinen