Joko yhdistyksesi käyttää Suomen Ladun tapahtumakalenteria?

ti 26. kesäkuuta 2018 09.36.00

Suomen Ladun tapahtumakalenterista löydät Suomen Ladun ja sen yhdistysten tapahtumat vaivattomasti. Helppokäyttöinen kalenteri toimii myös mobiililaitteissa.

Suomen Ladun jäsenyhdistykset syöttävät tapahtumansa osoitteessa yhdistyspalvelut.suomenlatu.fi. Ohje tapahtumien syöttämiseen kalenteriin löytyy Yhdistyspalvelujen sivuilta aineistoista kohdasta Yhdistyspalvelujen käyttöohje.

Yhdistysten kannattaa käyttää heille suunnattua palvelua, sillä sitä kautta tapahtumat julkaistaan saman tien ja yhdistyksen tiedot ovat valmiina ilmoituspohjassa.