Jäseneksi liittyminen loppuvuoden aikana

to 25. lokakuuta 2018 15.00.00

1.10. jälkeen ei uusilta jäseniltä veloiteta enää kuluvan vuoden jäsenmaksua. Liittymislomakkeella liittyvät saavat liittyessään vuoden 2018 jäsenkortin ja ensimmäisen jäsenmaksulaskun he saavat massalaskutuksen yhteydessä tammikuun alussa.

Edellisvuosista poiketen emme siis myy loka-marraskuussa seuraavan vuoden jäsenyyksiä, vaan niitä aletaan myymään vasta joulukuussa, kun olemme saaneet kaikilta jäsenyhdistyksiltä tiedot ensi vuoden jäsenmaksuista. Syynä muutokseen on se, että palveluntuottaja, jonka piti tehdä meille uusi liittymislomake, ei onnistunut saamaan lomaketta toimintakuntoon. Nyt käytössä olevalla väliaikaisella lomakkeella ensi vuoden jäsenmaksujen myyminen on mahdotonta.