Järjestön syyskokous Rokualla

ma 23. syyskuuta 2019 14.42.00

Suomen Ladun syyskokous pidetään Pohjois-Pohjanmaalla Rokua Health Spassa 26.-27.10. Varsinaisessa kokouksessa sunnuntaina hyväksytään Suomen Ladun toimintasuunnitelma ja talousarvio 2020 sekä valitaan uusi puheenjohtaja.

Kokoukseen ilmoittautuminen on avautunut (klikkaa tästä). Sivuston yläreunasta, kohdasta valikko, löydät kaikki tarpeelliset tiedot; ohjelman, saapumisohjeen, hinnat, peruutusehdot sekä varsinaisen ilmoittautumislinkin.

Suosittelemme kokoukseen saapumista kimppakyydein, joko junalla Ouluun (Suomen Latu vastaa jatkoyhteydestä Rokualle) tai kimppakyydillä naapuriyhdistysten kanssa. Savo-Karjalan ja Kymi-Vuoksen yhdistykset matkaavat paikalle linja-autolla, josta alueen yhdistykset voivat varata paikat tästä.

Kokousasiakirjat julkaistaan Yhdistyspalvelut-sivustolla viikolla 40.