Järjestön kevätkokous Kiilopäällä

ti 20. maaliskuuta 2018 13.02.00

Reilu kuukausi aikaa järjestön kevätkokoukseen ja 80-vuotisjuhliin. Kiireellisintä on ilmoittautua yhteiskuljetuslinja-autoon, mikäli sen kyydissä aikoo tulla.

Majoitukset aterioineen varataan suoraan Kiilopäältä ja muutamia hajapaikkoja siellä vielä onkin.

Suuremmalle ryhmälle tarjolla on 5 km:n päässä oleva Tievatupa. Sen ja Kiilopään välille Suomen Latu järjestää kuljetuksen.

Suuri joukko Suomen Ladun toimiston henkilökuntaa on lähdössä mukaan ja siksi ohjelmaa on tarjolla runsaasti ja monipuolisesti. Näihin ilmoittaudutaan etukäteen Lyytissä.

Tavoitteenamme onkin juhlavuoden kunniaksi saada paikalle vähintään edustajat 80 yhdistyksestä. Onhan sinun yhdistyksesi mukana?

Kokousmateriaalit (=vuosikertomus, tilinpäätös, äänimäärät, valtakirjat sekä ohjelma) postitetaan puheenjohtajille sähköisesti ensi viikolla.

Tarkemmat linkit ja yhteystiedot löytyvät täältä yhdistyspalvelut.suomenlatu.fi/fi/kokoukset