Järjestön kevätkokous 2019

ke 27. helmikuuta 2019 15.40.00

Suomen Ladun kevätkokous järjestetään huhtikuussa Nastolassa.

Tervetuloa Suomen Ladun kevätkokoukseen, joka järjestetään 27.-28.4. Nastolassa Pajulahden Urheiluopistolla.

Jos yhdistyksenne ei ole vähään aikaan osallistunut järjestön kokouksiin, suosittelemme sitä lämpimästi. Kokouksessa saa reilun annoksen tuoretta tietoa tulevista tapahtumista ja mikä parasta, tutustuu mukaviin latukollegoihin muista yhdistyksistä sekä Suomen Ladun toimistolta.

Kokousilmoittautuminen on avautunut ja on avoinna 5.4. saakka. Löydät tästä linkistä alustavan ohjelman ja hintatiedot sekä ilmoittautumislinkin.

Kokousasiakirjat löytyvät Yhdistyspalvelut-sivuilta noin kuukautta ennen kokousta.