Ikäinstituutin liikunnan ja mielen hyvinvoinnin ajankohtaisia asioita

to 12. joulukuuta 2019 18.34.00

Tutustu maksuttomiin koulutuksiin ja hyödynnä uusia materiaaleja.

Maksuttomia Virikkeitä iäkkäiden liikunnanohjaukseen I -koulutuksia 2020

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti vertaisohjaajille ja hoitotyön ammattilaisille. Koulutus antaa uusia välineitä ja materiaaleja iäkkäiden liikunnanohjaukseen. Maksuttomat koulutukset 2020:

Kursseilla on rajoitettu määrä paikkoja, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomakkeesta valitaan vaihtoehto ”maksuton koulutus, osallistun kumppanijärjestön kautta”. Tämän jälkeen ilmoitetaan oma järjestö.

Ikäinstituutin koulutusesite

Uutta materiaalia – hyödynnä työssäsi ja välitä tietoa

Mielen hyvinvoinnin lähteitä -vinkkivihko

Mielen hyvinvointia voi ja kannattaa vahvistaa. Pienetkin teot ja päivittäiset valinnat ovat tässä avainasemassa. Maksuton Mielen hyvinvoinnin lähteitä -vinkkivihko tarjoaa viisi harjoitusta näiden valintojen tueksi. Lataa käyttöösi Ikäinstituutin verkkokaupasta.