Iäkkäät ulkoilutapahtumassa Juankoskella

ma 7. elokuuta 2017 12.16.00

Juankosken Kuntoilijat ja SPR:n Juankosken osasto järjestivät iäkkäille ulkoiluiltapäivän heinäkuussa.

Senioritalon grillikatokselle saapui kuutisenkymmentä iäkästä Juankoskelta ja Muuruvedeltä. Iltapäivän aikana laulettiin, tehtiin tasapainoon vaikuttavia tehtäviä, heitettiin palloa koreihin sekä syötiin makkaraa ja lettuja.

SPR:n puheenjohtaja Outi Huhtiniemi sekä Kuntoilijoiden puheenjohtaja Anu Korhonen olivat tyytyväisiä yhteistyöhön ja tapahtuman suosioon. Talkoolaisina häärivät Kuntoilijoiden Tukipuut-ryhmä sekä SPR:n henkilöitä. Kustannuksiin osallistuivat SPR, Juankosken Martat sekä Kuntoilijat.

Teksti ja kuva: Anu Korhonen